Un lance do partido entre o Dépor e o Madrid/ Sonia Fernández

O Madrid afoga a un bo Dépor co equipo de luxo

Deportes - 24 Febreiro 2013

O Deportivo suma unha nova derrota nun partido que puido sentenciar ao final da primeira parte. A saída de Ronaldo, Khedira e Ozil desequilibraron o choque a prol dos merengues

Un dos encontros entre o Santiago Futsal contra o Azkar de Lugo

Infarto e ledicia no Santiago Futsal

Deportes - 23 Febreiro 2013

O Santiago Futsal acadou o pase a semifinais da Copa grazas a dous goles no último minuto que axudaron a remontar o resultado. Ao final, 4-5 para o de Santi Valladares que foron todo o partido por detrás no marcador ata o derradeiro minuto.

As de Vilagarcía ao completo

Cambados

O Xuventude quere seguir primeiro

O equipo podería participar na fase de ascenso de seguir na senda das victorias.

Modric e Ronaldo celebran un gol no Bernabeu

Na busca do imposible

Deportes - 22 Febreiro 2013

O Deportivo recibe este sábado a visita do terceiro clasificado na Liga, o Real Madrid, un equipo sen nada en xogo. Os da Coruña teñen o deber de puntuar para non ver cada vez máis imposible a consecución do obxectivo da permanencia.

Fernando Vázquez

Unha vitoria do Dépor sobre o Madrid págase até 8 veces o apostado

Malia que o Real Madrid só gañou en Riazor unha vez en 20 anos e o Deportivo estrea adestrador, os apostadores non confían nunha vitoria dos galegos.

Salva Ballesta /futboldeprimera.es

"Que podemos pensar dunha persoa que quere coñecer a Tejero?"

Deportes - 21 Febreiro 2013

Os Celtarras critican a Salva Ballesta polas súas declaracións a favor de Franco ou Tejero e subliñan que nin o celtismo nin Vigo o querían adestrando no Celta. "Non foi un triunfo dos Celtarras, senon de toda a hinchada", subliñan. "Loitamos por unha Galiza soberana e antifascista, e por que non o imos facer no campo?", din nesta entrevista de meucelta.

Salva Ballesta culpa aos celtarras de que non o fichen no Celta

Deportes - 18 Febreiro 2013

Os celtiñas presentan a Abel Resino como novo adestrador para tentar remontar e salvar se do descenso pero non contratan ao seu axudante.

Paco Herrera/notasdefutbol.com

O celtismo agradece o traballo de Paco Herrera e critica á directiva

A dirección do Celta decidiu, nunha reunión de urxencia, cesar a Paco Herrera. O seu sucesor será Abel Resinos. Tamén descarta que Salva Ballesta sexa o seu segundo. A campaña da afección nas redes foi moi crítica coa súa posible contratación.

A sorte esquiva aos nosos equipos na Liga

Unha semana máis as derrotas dos equipos galegos nos seus enfrontamentos e as vitoria dos rivais complican a situación clasificatoria dos nosos de cara os seus obxectivos de permanencia.

Partido de baloncesto do Obradoiro fronte ao Estudiantes

O Pesadelo do Caja Laboral

Terceira derrota do Caja laboral consecutiva fronte a súa persoal besta negra. Volveu topar co Obra, nun partido disputado, no que o derradeiro cuarto decidiu todo a carón dos de Santiago

Encontro do Burela con El Pozo Murcia/ burelafs.org

Un serio Umacon Zaragoza logra a vitoria en Burela

Partido moi completo do conxunto maño na súa visita á Mariña Lucense. O equipo que prepara Santi Herrero foi sempre por diante no marcador e impúxose a un Burela FS que reaccionou na segunda parte, pero con máis corazón que cabeza.

Xogadoras do Celta Selmark/ celtabaloncesto.com

O Universitario de Ferrol esmaga o Celta Selmark

Deportes - 17 Febreiro 2013

Ningunha opción tivo o equipo vigués na súa visita a Ferrol. Dende o primeiro minuto ata o final as ferrolás dominaron con comodidade.

Xogador do Breo

Leonavicius e compañía derrotan o Lleida

Lisardo Gómez: ``Importante vitoria contra un equipo máis difícil do que pareceu´´.

Derrota inxusta do Santiago Fútsal no Sar

Deportes - 16 Febreiro 2013

A actuación arbitral, moi criticada pola afección, marcou o partido.

Afeción celeste en Xetafe/ Alberto Quián

Afección de dez para un equipo de cero

Nova derrota para o conxunto Celeste. Esta vez o Celta ponllo fácil ao Xetafe que gañou con comodidade. A afección xa non pode máis pero segue amosando o seu apoio ao equipo.

Golpe do boxeador vigués Iván Pozo ao rumano Marcu Benone / Miguel Núñez

O golpe perfecto de Iván Pozo

O púxil vigués gaña ao campión rumano Marcu Benone e volve optar ao título europeo no peso mosca.

Un momento do partido entre o Deportivo e o Valencia/vavel.com

Adestrador novo... e outra derrota

O Deportivo non puido vencer na estrea de Fernando Vazquez no banco. Unha semana máis, ante o Sevilla , pagou os seus erros na defensa, sumados a súa falta de acerto fronte o marco rival.

Máis que unha final en Sevilla

Deportes - 15 Febreiro 2013

O Deportivo xoga boa parte das súas posibilidades de permanencia este venres ante o cadro hispalense, a 6 puntos da permanencia e coa estrea de Fernando Vazquez no banco, tentará unha nova vitoria ante o Sevilla.

Esta sección conta coa financiación da Deputación de Lugo, do Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional e do Ministerio de Industria, Enerxía e Turismo.